Over Karolien

Wat context...

Boeken lezen en schrijven zijn mijn rode draad. Naast het maken van bedrijfsverhalen  werk ik sinds 2017 ook aan eigen materiaal:

 

NEW! SING IT – Better Together
Linnen cover paperback – 19,95€

Uit op 20/12/2020 in eigen uitgave.

 

SING IT – Better Together is een doordacht inspiratieboek met muziek wijsheden om je vrienden, collega’s, team en connecties te vieren. Knap uitgevoerd met een luxueuze linnen hardcover. Het boek bevat meer dan 30 quotes uit bekende songs, aangevuld met informatie rond de song georganiseerd rond het thema vriendschap.  SING IT laat je raden, zingen, dansen én reflecteren. Blijheid en wijsheid in the mix. 

 

Te koop via:

 

 

 

Your Energy Journal – paperback – 14,95€

 

Dit boek verscheen in 2018 onder Lannoo. Het is een doe-boek dat ik schreef samen met Leen Adams en biedt een houvast om je energie niveaus zelf te monitoren. Er werden + 2000 exemplaren van verkocht in BE en NL en het werd ook vertaald in het Russisch. Het boek werd ook omgezet in een training voor organisaties om hun medewerkers te versterken. Meer over het boek via Adem in business.

Meer uitleg over het Journal kan je vinden via het interview op Joe of via deze review.

Het is te koop via:

Over Karolien Emmers

 

Gegrepen door
persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, design,
én humor

 

Ik krijg energie van goede gesprekken, creatief bezig zijn, stilte, wandelingen en de zee. 

 

Vanuit Brugge en Antwerpen werk ik – samen met anderen – aan boeken in opdracht van bekende bedrijven in binnen- en buitenland of aan zelf geïnitieerde projecten.

 

Mijn achtergrond in productontwikkeling en ondernemerschap laat me toe om design te combineren met daadkracht en projecten tot een goed einde te brengen.