Mijn boeken

Eigen materiaal

Wanneer ik niet aan het werken ben aan een bedrijfsverhaal, werk ik aan eigen materiaal. Ik noem mezelf geen schrijver, want dat dekt de lading niet volledig.  Ik hou ervan om bij te leren, te absorberen, te synthetiseren, te schrijven, te tekenen, te transformeren, kleur & textuur toe te voegen en dat terug te geven. Meer zoals een architect te werk gaat. 

  

Met partner-in-crime Leen Adams werk ik aan boekprojecten en workshops rond energie en veerkracht. Your Energy Journal is het eerste boek dat op de markt kwam samen met Lannoo. Workshops hieromtrent worden ook gegeven door ons. Dit boek werd in 2019 ook vertaald in het Russisch. 

 

Momenteel werken wij aan een nieuw project dat we lanceren in de lente van 2020.

 

Gegrepen door persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap  design, én humor. Dat zijn de bouwstenen voor mijn inspiratie.

Ik krijg energie van mensen, boeken, wandelingen en goede gesprekken. Het liefst van al face-to-face want een telefoonangst houd me weg van mijn telefoon.

 

Ik werk vanuit Brugge en Antwerpen aan boeken in opdracht van bekende bedrijven in binnen- en buitenland of aan zelf geïnitieerde projecten.

 

Mijn achtergrond in productontwikkeling en ondernemerschap laat me toe om design te combineren met daadkracht en projecten tot een goed einde te brengen.