Vandaag

Vandaag werken we aan:

Deze pagina om mensen op de hoogte te houden van recente activiteiten.
Update: 18/03/2020

 • Met Studio Kemmers controleren we de laatste details van ‘Puratos 100 jaar Magie’.
  Dit boek zou in maart verschijnen – in 4 talen – maar alle festiviteiten zijn uitgesteld tot oktober en dat geldt ook voor dit boek.
 • Met Studio Kemmers onderzoeken we het aantal familiebedrijven in België. Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel mooie bedrijven we hebben die meer dan 100 jaar oud zijn. Ze waren vindingrijk genoeg om de wereldoorlogen te overleven en ze zullen de huidige situatie ook overleven.
 • Thuis ‘werk’: onze zoon leren lezen…en mooie brieven schrijven/ maken voor zijn vrienden. Een uitdaging om werk en gezin te combineren, zoals bij velen.
 • Lezen: als de wereld stopt met draaien, hebben we eindelijk ook wat tijd om te lezen. 
 • Hulp bieden: we hebben vrienden die in ziekenhuizen werken en dus helpen wij waar we kunnen wanneer zij doen wat ze doen om levens te redden.
 • ‘People will forget what you said, 
  people will forget what you did,
  but people will never forget how you made them feel.’ – Maya Angelou

Laten we doen wat we kunnen én de moed erin houden!

Deze pagina is geïnspireerd op deze pagina

Dagelijks geïnspireerd door:

Gegrepen door persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap  design, én humor. Dat zijn de bouwstenen voor mijn inspiratie.

 

Ik krijg energie van mensen, boeken, wandelingen en goede gesprekken. Het liefst van al face-to-face want een telefoonangst houdt me weg van mijn telefoon.

 

Ik werk vanuit Brugge en Antwerpen aan boeken in opdracht van bekende bedrijven in binnen- en buitenland of aan zelf geïnitieerde projecten.

 

Mijn achtergrond in productontwikkeling en ondernemerschap laat me toe om design te combineren met daadkracht en projecten tot een goed einde te brengen.