275 jaar Groep Van Roey

Groep Van Roey is een begrip in de Kempen, mede omdat de onderneming intussen al meer dan 275 jaar lokaal verankerd is. Wat begint met de herstelling van een orgelkast in een kerk groeit uit tot een heuse bedrijvengroep die na 8 generaties nog steeds 100% in handen is van een betrokken familie.

3000 boeken werden in België gedrukt om de festiviteiten kracht bij te zetten.


Bouwen met mensen

– tal van interviews

Directe aanleiding voor het boek is de viering van 275 jaar en  worden er  tal van medewerkers geïnterviewd zowel over het verleden als rond de toekomst. De archiefkast blijkt gelukkig nog intact én wordt zelfs uitgebreid. Naast het boek ontwikkelen we ook een website als verlengstuk van het boek, waar opiniemakers hun visie op de toekomst kunnen geven én  mensen op kunnen reageren.

Over de Appel en de Boom
Video afspelen


Per post naar bestemming

– voor klanten en leveranciers

Naast een boek en een website ontwikkelden we ook een gerichte mailing, met verschillende boodschappen op een rode wikkel, gericht naar verschillende doelgroepen én dit voorzien in drie talen. 

‘De nieuwsgierigheid en toegankelijkheid van Karolien brengen het beste in mensen naar boven. De no-nonsense mentaliteit en het pragmatisme staan garant voor een efficiënte samenwerking.’

Eddy Cox – CEO Groep Van Roey