STUDIO KEMMERS
KLANTEN

Zonder boeiende klanten, geen boeken en dus ook geen Studio.

Wij zijn enorm dankbaar dat we voor zoveel sterke Belgische bedrijven zo’n mooie boeken mochten maken.

Al onze boeken worden gedrukt in België, met respect voor de natuur en iedereen die eraan meewerkt. We gebruiken hierbij milieuvriendelijk papier en inkt.

Ontdek enkele van onze boeken

– eert hun medewerkers
– viert het vertrouwen
– trots op hun DNA

Caroline Van Marcke vroeg een boek dat helemaal past bij wie ze vandaag zijn, met respect voor de oorspronkelijke roots. Het boek geeft een inkijk in hoe Van Marcke gestart is, welke hindernissen ze overwonnen hebben en hoe ze meegaan met hun tijd.

Aldric D’Oultremont, de zoon van Caroline Van Marcke geeft in de podcast ook zijn visie op de toekomst.

– eert hun roots
– viert de vooruitgang
– trots op hun realisaties

Al vanaf 1909 wist deze groep zich te specialiseren in infrastructuurwerken, bruggen, havens, spoorwegen en waterwegen. Nu, 65 jaar later, is de groep fier op hun projecten in het Midden-Oosten,  belichten ze al hun realisaties in een uniek boek. Dit geeft een inkijk in de ondernemende geest en DNA van Besix.
Lancering voorzien voor 2024.

– viert een eeuw van bestaansrecht
– de vijfde generatie aan het stuur

Onze samenwerking is zeer positief. Ze zijn altijd beschikbaar, werken snel en leveren wat ze beloven. Prettig om met hen samen te werken.’

Dany Sturtewagen – Communication Director

‘Studio Kemmers heeft uitstekend werk geleverd. Dit boek was een echte blikvanger op ons 60-jarig bestaan deze maand – eindelijk leren de collega’s allemaal het verhaal achter het bedrijf kennen’

Patrick Vermeiren – CEO Vermeiren