STUDIO KEMMERS
KLANTEN

Wij zijn dankbaar dat we voor zoveel sterke Belgische bedrijven zo’n mooie boeken mogen maken. Onze boeken worden gedrukt in België, met respect voor de natuur en iedereen die eraan meewerkt.
We gebruiken hierbij milieuvriendelijk papier en inkt.

Ontdek enkele van onze boeken

– “We zijn dan ook trots op onze afgelegde weg, fier op ons verhaal. Speciaal voor onze 75ste verjaardag brengen we 75 weetjes samen, zorgvuldig geselecteerd door SK”
– eert hun medewerkers

Groep Van Roey is een begrip in de Kempen én daarbuiten. Het is een aannemersgroep die bestaat uit meerdere bedrijven allen actief zijn in de bouwsector. Ze bestaan 275 jaar en zijn er fier op.

– viert het vertrouwen
– trots op hun DNA
Uw bedrijfsverhaal in een knap boek
– eert hun roots

De Antwerpse firma Vermeiren is gekend in België en daarbuiten voor zijn oplossingen in mobiliteit. Met dit boek blikken ze terug op 60 jaar innoveren en eren ze hun medewerkers.

– viert de vooruitgang
– trots op hun realisaties
– trots op hun realisaties

Al vanaf 1909 wist deze groep zich te specialiseren in infrastructuurwerken, bruggen, havens, spoorwegen en waterwegen. Nu, 65 jaar later, is de groep fier op hun projecten in het Midden-Oosten,  belichten ze al hun realisaties in een uniek boek. Dit geeft een inkijk in de ondernemende geest en DNA van Besix.
Lancering voorzien voor 2024.

– viert een eeuw van bestaansrecht
– de vijfde generatie aan het stuur

Ik heb het boek in één keer uitgelezen, ik kon gewoon niet stoppen! Ook de collega’s hebben het boek zeer rap uitgelezen. Het is zo’n mooi boek geworden. Ik ga het echt koesteren.

Nadine Kindt – VEOS medewerker

‘Deze samenwerking heeft ons niet alleen een sterk verhaal opgeleverd maar ook geholpen om zelf beter de essentie van alles wat we doen te begrijpen.

Ine Roose – Friesland Campina