Doe meer met uw bedrijfs-DNA

DIT IS WIE JULLIE ZIJN - ECHT EN ONVERSNEDEN

Het menselijke kapitaal van uw bedrijf laat zich niet vatten in een balans. Toch is het er.
Meer nog: het is er altijd geweest en zal er altijd blijven. Met een boek krijgt u hier grip op.
U heeft iets in handen waar u als bedrijf iets mee kan doen. U toont dat u écht bent.
Uw authenticiteit is oprecht, niet gewoon de zoveelste marketingtruc.

Twee goede redenen hiervoor

Uw eert uw collectieve verhaal

Waarschijnlijk nam u het bedrijf over van een van uw ouders of een ander familielid.
Daar bent u hen erkentelijk voor én u zet hun werk dapper voort en hoopt (stiekem) dat de volgende generatie het van u overneemt. 

Het doorzettingsvermogen, harde werk en slimme denkwerk van uw voorgangers in een boek laten gieten is de mooiste erkenning die je kan geven. Alles wat u aan hen te danken hebt, staat zwart op wit gedrukt en bovendien geeft het richting aan uw eigen toekomst.  

Het verhaal van uw bedrijf is de rode draad.
De vonk van waaruit het ontstaan is, doet het vuur nog steeds branden. Capteer die passie voor uzelf, uw ouders, uw kinderen en kleinkinderen.

Promoot uw bedrijfscultuur

De tijd dat de werkgever uit tien kandidaten kon kiezen, is voorbij. Potentiële werknemers willen weten in wat voor bedrijf ze terechtkomen, willen zich goed voelen bij de sfeer en waarden die een bedrijf uitstraalt. 

Wie bent u en wat voor bedrijf heeft u? Waarvoor staat u? Werknemers kijken voorbij ‘een marktconform loon’ of ‘mogelijkheid tot thuiswerk’. Ze willen een bedrijf waar ze zélf thuis horen. Ze zoeken de ‘klik’. 

Met een boek help ik u structuur te brengen in uw cultureel kapitaal, zodat u dat kan inzetten voor uw Employer Branding en dus zorgt voor een sterke verbinding met uw huidige en toekomstige mensen. Het boek is uw visitekaartje aan potentiële werknemers.Laten we samenwerken

The proof of the pudding is in the eating. Het boek is het beste bewijs van onze mooie samenwerking. Wil je toch op voorhand al wat second opinions ronselen? Luister gerust eens bij de CEO’s van Spaas, Ploegsteert, Van Marcke of Groep Van Roey. Zij zullen met plezier hun ervaring vertellen. Of bel mij meteen op; dan leg ik van naald tot draad uit hoe we werken, wat zo’n boek moet kosten en wanneer er tijd vrij is om te starten.

jaar ervaring
0
interviews met mensen
0
met ceo’s
0 u
interviews met medewerkers
0 u

Als u dit leest ben ik waarschijnlijk aan het luisteren naar iemand.

Toon uzelf als leider

Laat u authentiek horen … in ons busje is alles low profile en gemoedelijk. Geen opname studio’s, geen perfectie. Gewoon samen in een bus, eerlijk over het leven – en uw levensloop reflecteren.

Stel u ook kwetsbaar op oftewel, laat u gewoon horen zoals u bent. Niets meer maar dus ook niets minder. Zo wint u uw huidige én toekomstige medewerkers voor u.

Mooie vragen… een mooi en eerlijk antwoord kan er maar komen als er eerst een mooie vraag gesteld wordt.

In respect en vertrouwen…  Het eindresultaat wordt altijd door u goedgekeurd en bijgewerkt waar u wenst.