Beluister uw collega's in onze podcast

Over de appel & de boom

Nóg een podcast?

Dat dacht ik zelf ook. Maar ik kon het niet laten. Wouter Torfs gaf in mijn eerste podcast meteen het antwoord op de vraag waarom deze podcast er nog bij kon:

Ik vroeg hem wat het doet met een mens om deel uit te maken van een familiebedrijf.

Zijn antwoord: ‘dat is een mooie vraag, en eentje die nog nooit eerder aan mij gesteld is.’

Dus voila, we stellen vragen die nog niet gesteld zijn en krijgen onverwachte antwoorden.

Afleveringen

Eric Schneider – Over NLP en je eigen weg gaan
Joost Callens – Over zijn levensweg
Ben en Sarah Spaas – Broer en zus in een familiebedrijf
Toon Bossuyt – Voelt zich gedragen door de generaties voor hem
Aldric D’Oultremont – zoon van Caroline van Marcke over innovatie

Graag mee in de podcastbus?

Wil u als bedrijfsleider ook uw inzichten delen met ons – en daarna met uw netwerk en medewerkers? Contacteer ons, en weldra zitten we dan samen in de podcastbus. 

Zo’n podcast is dé manier om u authentiek te laten horen, op een gemoedelijke manier. Geen kille opnamestudio, geen perfectie. Gewoon samen in een busje, eerlijk over het leven reflecteren. Het eindresultaat wordt altijd door u goedgekeurd en bijgewerkt waar u dat wenst.

Laat u horen zoals u bent en win uw huidige en toekomstige medewerkers voor u.

BEDRIJFSLEIDER EMPATHIE

Laat u authentiek horen … in ons busje is alles low profile en gemoedelijk. Geen opname studio’s, geen perfectie. Gewoon samen in een bus, even eerlijk over het leven – en uw levensloop – reflecteren.

Stel u ook kwetsbaar op oftewel, laat u gewoon horen zoals u bent. Niets meer maar ook niets minder. Zo wint u uw huidige & toekomstige medewerkers voor u.

Mooie vragen… een mooi en eerlijk antwoord kan er maar komen als er eerst een mooie vraag gesteld wordt. Daar zorgen wij voor.
In respect en vertrouwen… we gaan altijd voor een veilige en gemoedelijke sfeer. Het eindresultaat wordt altijd door u goedgekeurd en bijgewerkt waar u wenst.