Mensen maken het verschil

"Bedankt voor deze zeer goede samenwerking met een geweldig boek als resultaat!"
Eddy Cox
CEO Groep Van Roey
"De nieuwsgierigheid en toegankelijkheid van Karolien brengen het beste in mensen naar boven. De no-nonsense mentaliteit en het pragmatisme staan garant voor een efficiënte samenwerking."
Geert Verachtert
Marketing Director Groep Van Roey
De viering van 275 jaar Groep Van Roey was voor het bedrijf een uitgelezen moment om na te denken over het rijke erfgoed, het heden en de toekomst. Een moment om in de spiegel te kijken en kritische vragen te stellen zoals: Wie zijn we vandaag? Waar staan we voor?', 'Zijn we maatschappelijk relevant?', 'Zijn we innovatief?'
Geert Verachtert
Marketing Director

Groep Van Roey is een begrip in de Kempen, ook omdat de onderneming ondertussen al meer dan 275 jaar bestaat. Wat begon met de herstelling van een orgelkast in een kerk in Brecht is uitgegroeid tot een  bedrijvengroep met een sterk en gezond fundament.  Na 8 generaties is dit bedrijf nog steeds 100% in handen van een betrokken familie.

Directe aanleiding voor het boek was de viering van 275 jaar en er werden tal van medewerkers geïnterviewd zowel rond het verleden als rond de toekomst. De archiefkast bleek gelukkig nog intact én werd zelfs nog uitgebreid. Naast dit boek vormde een website een verlengstuk van het boek, waar opiniemakers hun visie op de toekomst meegaven en waar mensen konden reageren. 

Het boek werd in 2016 uitgebracht in een oplage van 3000 stuks.